Malonogometni turnir Šudi - Seka / Dan zahvalnosti našoj dijaspori
Nedjelja, 24 Juni 2012 19:07

I ove godine kao i proteklih organizira se malonogometni  turnir Šudi - Seka, ovoga puta isključivo u organizaciji NK "Omladinca" uz podršku Savjeta MZ Sanica i to bolje i profesionalnije nego ikad ranije.

Da se radi na do sad naj organizovanijem poslijeratnom malonogometnom turniru svjedoce pripreme koje organizacioni odbor vrsi u suradnji sa M.Z. Sanica. U petak su bili ing. iz stambeno komunalnog fonda,pregledali reflektore te obecali pomoc u svim vidovima njihovih mogućnosti kao npr.ugradnju vremenskog releja na reflektorima,čišćenje deponije smeća na uglu do ceste, postavljanje jednog kontejnera itd.a sportski savez Kljuc  već je donirao 3 pehara za prva tri mjesta.
Preostaje markiranje terena,uređenje okoliša i još nekoliko manjih detalja.
Plakate i zahvalnice su već u štampariji tako da će se uskoro i takav nacin oglašavanja  naci na javnim mjestima.

Inače u sklopu turnira 13.07.2012 bit će obilježen i svečani dan u čast naše saničke dijaspore - "Dan zahvalnosti našoj dijaspori" uz prigodan kulturno umjetnički program KUD-a Stari grad "Ključ", kotlić, kolače i osvježenje i druga iznenađenja. Za sve ove godine koje nas naši sugrađani u inozemstvu nisu ostavili na cjedilu, mi koji ovdje živimo im se želimo zahvaliti na svemu.

Ovo će ujedno biti i donatorsko veče za naš karate klub "Omladinac" , a naši mladi karatisti će pokazati i svoje vještine koje graniče s umjetnošću. U svakom slučaju ovo će biti dan koji će barem dijelom vratiti duh nekadašnje Sanice. 

 

 

Nadamo se da će se naši sugrađani odazvati u velikom broju.

 

Vaš Savjet MZ Sanica 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi